Podnikatel Sanjiv Suri a jeho přátelé darovali 1 200 000 Kč na Dobro-druhy. Děkujeme

Podnikatel Sanjiv Suri, majitel firmy Zátiší Group, se rozhodl vyhlásit předvánoční dárcovskou výzvu pro náš program Dobro-druzi, který vede mladé lidi k filantropii. Měl ambiciozní cíl: získat od svých přátel 600 000 Kč. Tuto částku přislíbil zdvojnásobit.

Nakonec se mu opravdu podařilo získat takřka celou částku. Díky neuvěřitelné štědrosti řady podnikatelů a přátel Sanjiva Suriho, i jeho vlastnímu příspěvku, můžeme vyhlásit další ročníky Dobro-druhů. Děkujeme.

V programu pomáháme dětem a mladým lidem organizovat benefiční akce a ukazovat jim, proč má dobročinnost smysl. Celkem už se do programu zapojilo více než 1000 Dobro-druhů po celém Česku.

Sanjiv Suri je podnikatel a filantrop, držitel Ceny Via Bona. Až 50 procent zisku své firmy Zátiší Group, která provozuje luxusní restaurace a cateringové služby, věnuje na dobročinnost. On sám se navíc snaží přesvědčovat své známé a přátele, že filantropie má smysl. Sám také například projel rodnou Indií na kole, aby věnoval peníze na projekty Lékařů bez hranic. Více o tom, co jej vede k filantropii, se dozvíte v rozhovoru se Sanjivem Surim na DVTV.

Dárcovská výzva Sanjiva Suriho je ukázkou toho, jak lze inovativně získávat peníze na dobročinnost. Založení dárcovských výzev umožňují naše nové stránky Darujme.cz, které jsme právě spustili ve spolupráci s Nadací Vodafone Česká republika.