Nadace Via ve spolupráci s Plzeňským Prazdrojem podpoří komunitní projekty dobrovolných hasičů

Dobrovolní hasiči byli a stále jsou v mnoha obcích těmi, kteří nejen pomáhají, když je potřeba, ale také se starají o místní společenský život. To oceňuje i Plzeňský Pivovar, a proto chce dobrovolné hasiče podpořit. Výše finanční podpory se bude odvíjet od výtěžku aktuální prodejní akce piva Florián, speciálu Velkopopovického Kozla uvařeného na počest všech hasičů, v prodejnách Skupiny COOP.

V programu určeném pro sbory dobrovolných hasičů společně podpoříme veřejně prospěšné aktivity, které zlepšují život místním lidem – ať už fyzicky nebo budováním lepších vztahů. Podpoříme například opravu místních památek, péči o veřejný prostor nebo třeba kulturní a sousedské akce, které podporují budování místních vazeb a zachovávání tradic. Do programu se budou moci hlásit všechny sbory dobrovolných hasičů v České republice, které chtějí ve své obci nebo městě zrealizovat veřejně prospěšnou aktivitu.

V srpnu si v prodejnách COOP můžete koupit Kozla Florián. 1% z ceny Floriána bude darováno na veřejně prospěšné aktivity dobrovolných hasičů.

Poděkujte s námi dobrovolným hasičům.

Více informací na www.hasicskyrokskozlem.cz.