Workshop pro lidi, kteří oživují své okolí. Přihlaste se

Organizuješ projekty v rámci své komunity a snažíš se podpořit kvalitu života ve svém okolí? Zaujímalo by tě, jak se přesvědčit, jestli děláš svoji práce dobře a kvalitně? Chceš získat nový pohled na svou práci v místní komunitě?

Nadace Via organizuje dvoudenní vzdělávání „Kvalita v komunitních projektech“ zaměřené na tvůrce a realizátory projektů a aktivit v komunitách, kteří se chtějí naučit, jak svoji práci dělat lépe a zároveň jak ohodnotit kvalitu a výsledky svých aktivit. Vzdělávání je určené pro ty, kteří se chtějí dozvědět, jestli jejich projekt přináší změny, které plánovali.

Během školení se podíváme na různé zkušenosti v oblasti realizace našich projektů a na způsoby, jakými zjišťujeme, zda je náš projekt úspěšný a jak ho hodnotíme. Naučíme se, jak se dívat na projekty v místních komunitách z pohledu projektového myšlení.

Školení nám odpoví na otázku, jak bychom mohli projekt dělat jinak, kvalitněji a tak, aby přinášely větší změny v našem okolí a u cílové skupiny, pro kterou jsou určené.

Termín: 27. – 28. 10. 2017 (začátek 10:00, konec 15:30)

Místo: Praha (konkrétní místo bude upřesněno)

Pokud máte zájem, přihlásit se můžete níže