Soutěž Microsoft NGO Awards: Ukažte nám, jak technologie pomohly právě vám!

Hledáme inspirativní příklady toho, jak technologie pomáhají v neziskovém sektoru. Oceníme tři organizace, které díky technologiím zefektivnily svou činnost, zlepšily dostupnost svých služeb nebo zajímavým způsobem prostřednictvím technologií pomohly své cílové skupině.

Přihlaste příběh neziskové organizace do soutěže Microsoft NGO Awards a vyhrajte ceny, které vám pomohou se zviditelněním vaší organizace a dalším rozvojem. Soutěž probíhá do 29. 2. 2016.

Více informací a přihlášení naleznete na stránkách TechSoup ČR.

Soutěž je určena českým neziskovým organizacím. Registrovat je možné všechny zajímavé příběhy o tom, jak Microsoft technologie pomohly právě vám. Nezáleží na tom, zda řešení využíváte měsíc či několik let, mezi hodnotící kritéria patří zejména míra inovace a originalita nápadu, propojení technologií se životem neziskové organizace a neziskových projektů, inspirativnost pro ostatní a přínos pro cílovou skupinu.

Soutěž vyhlašuje TechSoup Česká republika (program provozuje sesterská organizace Nadace Via, a to Sdružení Via, z. ú.) ve spolupráci se společností Microsoft, díky nimž jsou ročně přerozdělovány neziskovkám IT dary v tržní hodnotě převyšující miliony korun. Partnery soutěže jsou společnosti PwC Česká republika a Economia.

MS NGO Awards Logo